47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή":Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ των τελευταίων 30 χρόνων στη Θεσσαλονίκη - Εντυπωσιακή η συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα!

Σάβ, Σεπ 18, 2021
sigkentrosi-thessaloniki-15

Οι εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές μεγάλες πόλεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, επιβεβαίωσαν με εντυπωσιακό τρόπο το πολύ θετικό κλίμα που είχε ήδη αποτυπωθεί και τις προηγούμενες βδομάδες. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της νεολαίας να ξεχωρίζει παντού, δημιουργώντας τους καλύτερους οιωνούς για την κορύφωση στην Αθήνα από την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι μαζικότερες των τελευταίων 30 χρόνων ήταν οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησαν την Πέμπτη και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στην Πάτρα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Νότιο Πάρκο την Παρασκευή και το Σάββατο. Τη δεύτερη μέρα μίλησε ο Θοδωρής Χιόνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πάτρα
Πάτρα

Οι εκδηλώσεις στα Γιάννενα έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πολύ πετυχημένο φετινό ταξίδι του Φεστιβάλ στις πόλεις της Ηπείρου. Την Παρασκευή μίλησε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Γιάννενα
Γιάννενα

Για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της βόρειας Εύβοιας θα διατεθούν τα έσοδα του Φεστιβάλ στη Χαλκίδα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ και παρουσία πλήθους κόσμου.

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις και στο Ηράκλειο, στη Μυτηλίνη, στη Λειβαδιά και αλλού.

Ηράκλειο
Ηράκλειο
Λειβαδιά
Λειβαδιά