Σε επίτιμο μέλος της θα ανακηρύξει τον Σ. Σοϊγκού η Σύνοδος των Πρυτάνεων

Παρ, Απρ 1, 2022
soigu_russ_ministry_defence_1339229
Σε μια απρόσμενη απόφαση κατέληξε νωρίτερα σήμερα η σύνοδος των Πρυτάνεων, που συνεδρίασε έκτακτα μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή και της Υπουργού Παιδείας, Ν. Κεραμέως.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε να ανακηρύξει σε επίτιμο μέλος της τον Ρώσο Υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, μόλις αυτός αναρρώσει πλήρως από την καρδιακή προσβολή που υπέστη μετά από κατσάδιασμα από τον Πούτιν.
Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι "χρειάζεται να αξιοποιηθούν οι αντιθέσεις στο αντίπαλο στρατόπεδο, να έρθουμε κοντά με όποιον βάζει στο στόχαστρο ο παρανοϊκός δικτάτορας".
Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την απόφαση της Συνόδου των Πρυτάνεων, εξέδωσε η ΔΑΠ, κατηγορώντας, παράλληλα, την Πανσπουδαστική ότι είναι με τον Πούτιν εδώ και 96 χρόνια.
Ανακοίνωση εξέδωσαν, επίσης, τα ΕΑΑΚ, λέγοντας πως βλέπουν την κίνηση θετικά επί της αρχής, θέτοντας όμως τους προβληματισμούς τους σχετικά το "ποια θα είναι τα ανταλλάγματα υπέρ της χώρας", ενώ η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εξηγήσεις για το αν έχει ληφθεί πρώτα άδεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 
Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Βλ. Πούτιν είναι επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το 2018.
Περισσότερα σε λίγο...