Καμπάνια-δραστηριότητα της ΚΝΕ:«Μάθε την αλήθεια: ΝΑΤΟ & ΕΕ για τους λαούς είναι απειλή, πάλη για αποδέσμευση και ανατροπή»

Παρ, Φεβ 18, 2022
Thumb_Politiki_Kampania_KNE_NATO_EU

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την 6μηνη καμπάνια που εγκαινιάζει η ΚΝΕ "με αφορμή τη συμπλήρωση, σήμερα, 70 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στον δολοφονικό οργανισμό του ΝΑΤΟ και 30 χρόνων από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, "κορύφωση της δραστηριότητας που θα αναπτύξουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα αποτελέσει η 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ τον Ιούλιο.

Στόχος μας, να γίνει φανερό ότι η στάση ενός κόμματος, μιας πολιτικής νεολαίας, ενός ανθρώπου απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι βασικό κριτήριο για το τι κόμμα είναι, ποιους υπηρετεί, αν μπορεί να χαρακτηριστεί προοδευτικός άνθρωπος κ.λπ.  

Επιδιώκουμε, μέσα από πολύμορφες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, να ρίξουμε τον «σπόρο» της αμφισβήτησης, να θέσουμε ερωτήματα που θα πυροδοτήσουν τον προβληματισμό για τον επικίνδυνο ρόλο και τον αντιδραστικό χαρακτήρα των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών, όπως είναι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Καλούμε τη νέα γενιά να δυναμώσει τον αγώνα για:

  • Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου.
  • Κανένας Έλληνας φαντάρος και αξιωματικός έξω από τα σύνορα. Να επιστρέψουν στη χώρα τα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων, που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
  • Αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τον λαό κυρίαρχο στον τόπο μας".
Twitter_Dynamitis