Kυκλοφόρησε ο «Οδηγητής» του Φεβρουαρίου!

Τετ, Φεβ 2, 2022
thumb_Odigitis_1095

«Τίποτα δεν ξεχνιέται… όταν η οργή γίνεται δύναμη για την ανατροπή!» αναφέρει το πρωτοσέλιδο του τεύχους Φεβρουαρίου του «Οδηγητή», που κυκλοφόρησε το Σάββατο 5 του μήνα, αναφερόμενο στα τραγικά γεγονότα της πρόσφατης κακοκαιρίας και στα πολλά παρόμοια που έχουν προηγηθεί.

Παρούσα και σε αυτό το τεύχος η στήλη «Συζητάμε συλλογικά – δρούμε μαχητικά», που φιλοξενεί συνέντευξη με στελέχη της ΚΝΕ με αφορμή την πρόσφατη διευρυμένη Σύνοδο του ΚΣ της οργάνωσης με θέμα την παρέμβαση στο μέτωπο του αθλητισμού. Ακόμα, ανταποκρίσεις του «Οδηγητή» από τις Συνδιασκέψεις των ΟΠ Πελοποννήσου και Δυτικής Μακεδονίας.

Αυτόν τον μήνα «εγκαινιάζεται» νέα ενότητα του «Οδηγητή» με θέμα τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και 30 χρόνων από την υπογραφή της συνθήκης του Μάαστριχτ, της γενέθλιας πράξης της ΕΕ. Το πρώτο άρθρο της ενότητας αφορά τις επικίνδυνες εξελίξεις στην Ουκρανία, αλλά και τα όσα έχουν προηγηθεί.

Από τις σελίδες των μαθητών και των φοιτητών ξεχωρίζει η συζήτηση του «Οδηγητή» με μαθητές των ΕΠΑΛ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και η αρθρογραφία για τις φετινές Φοιτητικές Εκλογές, τις πρώτες που θα πραγματοποιηθούν μετά από 3 χρόνια!

Διαβάστε ακόμα:

  • Για τις αλλαγές στη λειτουργία των αστικών κομμάτων
  • ΚΑΖΑΚΣΤΑN: 30 χρόνια μετά το «τέλος της ιστορίας», η φλόγα παραμένει ζωντανή!
  • Πάμε Γυμνάσιο: 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ
  • Μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στο εξεταστικό τσουνάμι, για σχολεία ανοιχτά και ασφαλή
  • Με αφορμή τα αποτρόπαια γεγονότα βιασμών: Ασπίδα προστασίας η συλλογική πάλη για την ισοτιμία των γυναικών
  • 50 χρόνια από τον θάνατο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου
  • Για τις εξελίξεις στην Κοσμολογία