47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή:9ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ: Πλήθος αγωνισμάτων και επιδείξεων για μια ακόμα χρονιά

Τετ, Αυγ 18, 2021
athlitiko_camp

Το 9ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ είναι γεγονός. Για άλλη μια χρονιά με πλούσιο πρόγραμμα και δραστηριότητες η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ επιδιώκει να φέρει σε επαφή εκατοντάδες νέους και νέες με τον Αθλητισμό και να προβάλει την πρόταση του ΚΚΕ για τον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή που έχει ανάγκη η νεολαία σήμερα.

Το Στέκι Αθλητισμού στο χώρο του 47ου Φεστιβάλ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και επαφής με όλους τους ανθρώπους από τον χώρο του Αθλητισμού που βρεθήκαμε στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος. Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια που μεσολάβησαν δόθηκαν σημαντικές μάχες για την ουσιαστική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, για να αποκρουστεί η αντιδραστική παρέμβαση της κυβέρνησης σε σωματεία και ομοσπονδίες, για να στηριχτούν ουσιαστικά αθλητές και προπονητές στο δύσκολο έργο που κάνουν. Τα συμπεράσματα και το διεκδικητικό πλαίσιο των σωματείων θα αποτυπώνονται στην έκθεση που θα υπάρχει στον χώρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 9ου Αθλητικού Camp της ΚΝΕ έχει ως εξής:

11 - 12/9: Τουρνουά Μπάσκετ.

19/9: Αγώνας δρόμου 5 χλμ. και παιδικός αγώνας δρόμου 1 χλμ.

23 - 25/9: Στέκι Αθλητισμού στον χώρο του Φεστιβάλ.

2 - 3/10: Διήμερο αναρρίχησης σε πεδία της Αττικής. Δίνουμε συνέχεια στις προηγούμενες συναντήσεις «γνωριμίας με την αναρρίχηση».

Στο Στέκι Αθλητισμού που θα λειτουργήσει στο τριήμερο του κεντρικού Φεστιβάλ το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

23/9: Επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων.

24/9: Επίδειξη - παρουσίαση των αθλημάτων Αεροβικής Γυμναστικής, Ακροβατικής Γυμναστικής, Γυμναστικής για Ολους σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ).

25/9: Τουρνουά σκακιού.

25/9: Σεμινάριο - Workshop ορειβατικής πεζοπορίας, βασικές αρχές και τεχνικές κίνησης στο βουνό (χώρος πίστα αναρρίχησης).

Και τις τρεις μέρες στον χώρο θα υπάρχουν πίστα αναρρίχησης, τραπέζια πινγκ πονγκ, σκάκι.

Τις επόμενες βδομάδες θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα σημεία για το τουρνουά μπάσκετ, τον αγώνα δρόμου και την αναρρίχηση. Θα ανακοινωθούν επίσης οι ώρες και περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Αθλητικού Στεκιού στον χώρο του Φεστιβάλ.

Δηλώσεις συμμετοχών στο email kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6951.165.574. Οι δηλώσεις συμμετοχών για το τουρνουά σκακιού θα γίνονται τις μέρες του Φεστιβάλ.