Τα καταφέραμε! Η 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ έγραψε ιστορία...

Κυρ, Ιουλ 10, 2022
Thumb_31_kataskinosi_ta_kataferame

Κι όμως τα καταφέραμε! Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παρά τη μεγάλη ποσότητα βροχής, η φετινή, 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, κατάφερε να γίνει η μοναδική, μεγάλη διοργάνωση σε ολόκληρη τη χώρα, που δεν ακυρώθηκε λόγω καιρού και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

A041_09211548_C089.mov.15_49_12_17

Χιλιάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ αψηφώντας τις δυσκολίες και τα τερτίπια του καιρού στάθηκαν συνεπείς στο καθιερωμένο αντιιμπεριαλιστικό ραντεβού της Οργάνωσής μας και έδωσαν μαζικό "παρών" κατασκηνώνοντας στις Νηές Μαγνησίας και αποδεικνύοντας -γι' άλλη μια φορά- ότι με τα σωστά συστατικά, με την οργάνωση, τη μαχητικότητα, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη, όλα είναι εφικτά!

19
5-(1)
11

Η κορύφωση των εκδηλώσεων με τη μεγάλη συγκέντρωση και την εντυπωσιακή παρουσία των μελών και των φίλων της ΚΝΕ, που κοκκίνισαν απ' άκρη σ' άκρη την παραλία του Βόλου, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης. Ακούστηκε καθαρά το σύνθημα: "Με την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών - Έτσι γράφεται η ιστορία"... Και έτσι είμαστε αποφασισμένοι να την γράψουμε, κόντρα σε "θεούς και δαίμονες", κόντρα σε όλες τις συνθήκες.

12-(4)

Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη πίστη και μαχητικότητα για το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό...
Ραντεβού στις εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή σε όλη την Ελλάδα!

17