Ολική επαναφορά της ΓΣΕΕ

Σάβ, Σεπ 4, 2021
sxolio_dimokratia

Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο νέο από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Μετά το αντεργατικό νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία που, όπως οι ίδιοι έλεγαν, συνδιαμόρφωναν μαζί με τον Χατζηδάκη, σαν να έπεσαν σε καλοκαιρινό λήθαργο. Εντάξει, έβγαλαν και ένα δελτίο τύπου τις μέρες των πυρκαγιών για να δηλώσουν την ετοιμότητά τους για συμμετοχή στα επιτροπάτα που θα μοιράσουν τη λεία της «ανασυγκρότησης» στις καμένες περιοχές.

Μπροστά στη ΔΕΘ, όμως, ετοιμάζουν ολική επαναφορά με… συνέντευξη τύπου. Συλλαλητήριο αποφάσισαν να μην κάνουν γιατί δεν θέλουν, λένε, να δημιουργήσουν «υγειονομική βόμβα» προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα «μνημόσυνο». Κάποιοι δικοί τους, βέβαια, ομολόγησαν στη σχετική σύσκεψη ότι δεν μπορούν να κινητοποιήσουν ούτε τα μέλη των ΔΣ των Εργατικών Κέντρων που διοικούν, άρα πιο πιθανό είναι να δημιουργούσαν κανένα υγειονομικό «σκορδάκι»...

Πολύ ασχοληθήκαμε με τα συνδικαλιστικά λέσια... Οι εργαζόμενοι έχουν στήριγμά τους το ΠΑΜΕ και τα ζωντανά συνδικάτα και θα διαδηλώσουν μαζικά και φέτος στη ΔΕΘ!