Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ από το εξωτερικό τιμούν την επέτειο της ίδρυσης του ΚΚΕ

Τρί, Νοε 16, 2021
Thumb_Istoria_103_KKE

Λάβαμε στο e-mail του Οδηγητή το παρακάτω μήνυμα, το οποίο δημοσιεύουμε με μεγάλη χαρά:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Δανία στέλνουμε τον αγωνιστικό μας χαιρετισμό σε όλους τους συντρόφους μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπροστά στην αυριανή επέτειο των 103 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος μας, του τιμημένου ΚΚΕ.

Τιμώντας αυτή την επέτειο και στο πλαίσιο της μάχης της φετινής οικονομικής εξόρμησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, μαζέψαμε μέσα σε τρεις μέρες και προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 1050 ευρώ, σαν ελάχιστη συμβολή για να μπορεί να δρα ισχυρό, να χει μάτια και αυτιά παντού, όπου το χει ανάγκη ο λαός μας!

Τιμάμε τα 103 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ με την υπόσχεση ότι θα δώσουμε και εμείς από τη μεριά μας, όπου και αν βρισκόμαστε, τον καλύτερο εαυτό μας ώστε μέρα τη μέρα, βήμα το βήμα, το Κόμμα μας και η ΚΝΕ να δυναμώνουν, να συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, μέχρι την τελική νίκη! Για να φτάνει πιο δυνατή η φωνή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε κάθε Έλληνα μετανάστη και φοιτητή που ζει στο εξωτερικό, αλλά και για να μπορούν πιο αποτελεσματικά να επιτελούν τον διεθνιστικό τους ρόλο. 

Είναι ακόμα ένα έτος αγώνων που κλείνουμε υπερήφανοι, κοιτώντας μπροστά για τις μάχες που έπονται. Με την ευκαιρία αυτής της επιστολής, χαιρετίζουμε την αυριανή αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση για την επέτειο των 48 χρόνων από το ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, όπου χιλιάδες φοιτητές, μαθητές και νέοι εργαζόμενοι θα πορευτούν προς την αμερικανική Πρεσβεία διατρανώνοντας την απόφαση όλων μας «από γενιά χωρίς δικαιώματα να γίνουμε η γενιά της πάλης για την ανατροπή»!

Ζήτω τα 103 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ!»