Ένα εφημερεύον φαρμακείο, γρήγορα!

Πέμ, Ιουν 10, 2021
Thumb_Politiki_Efimereuon_Farmakeio_Grigora

Φέρτε υπογλώσσια, από τα δυνατά με τη βαλεριάνα μέσα, για τον Χατζηδάκη και την κυβέρνηση για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τη λαοθάλασσα που διαδήλωσε σήμερα σε όλη τη χώρα ενάντια στο αντεργατικό τους τερατούργημα.

Φέρτε ντεπόν για ελέφαντες για την εργοδοσία, τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές που είδαν σήμερα να νεκρώνουν οι χώροι δουλειάς, να μη γυρνάει γρανάζι, να μη λύνει κάβος, παρά τους εκφοβισμούς και τις απειλές, την τρομοκρατία και την  προσπάθεια να λυγίσουν τους απεργούς.

Φέρτε γρήγορα μία φενιστίλ στους Κυρίτσηδες που βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν μάζες λαού στο δρόμο να μην υποτάσσονται στην ηττοπάθεια, να μη συμβιβάζονται με τη μοιρολατρία, να μη μετράνε κουκιά για βουλευτικά έδρανα.

Φέρτε ένα χαμομήλι για καλή χώνεψη στους Πορτοσάλτε, στα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, μήπως μπορέσουν να καταπιούν το πικρό ποτήρι της πετυχημένης απεργίας, παρά τη λυσσασμένη προσπάθειά τους για το αντίθετο. Παρά τις συκοφαντίες και την απροκάλυπτη στήριξη σε κυβέρνηση και αφεντικά. Κι αν δεν έχει χαμομήλι, απλό ξυδάκι κάνει τη δουλειά του.

Φέρτε ένα υπνοστεντόν για όνειρα γλυκά σε κάθε τρολ, κάθε κατεύθυνσης, που έσταξε χολή, πέταξε λάσπη και ψέματα για το ΠΑΜΕ, για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα πριν την απεργία και σήμερα πήρε την απάντηση δεκάδων χιλιάδων απεργών που διαδήλωσαν με τα λάβαρά τους σε ένα συγκλονιστικό απεργιακό ποτάμι που όμοιό του είχαμε να δούμε πολλά χρόνια. Ένα απεργιακό ποτάμι που δημιουργεί ελπίδα για ακόμα μεγαλύτερους και ελπιδοφόρους αγώνες.

Ένα φαρμακείο γρήγορα ρε παιδιά! Στις 16 Ιούνη θα είμαστε ακόμα πιο πολλοί!