Δραστηριότητα της ΚΝΕ για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών:Εξελίσσεται πολύμορφα σε ολόκληρη τη χώρα

Κυρ, Ιουν 27, 2021
Thumb_Narkotika_26_Iouniou2021

Πλούσια δραστηριότητα σε όλη τη χώρα αναπτύσσουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών. Η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα πάλης σε όλους τους νέους και τις νέες ενάντια στο σύστημα που μας θέλει σκλάβους στον 21ο αιώνα, με "θολωμένο" μυαλό, χωρίς ζωή!

Στην Αθήνα η κεντρική παρέμβαση της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε στο Θησείο, όπου μέλη της ΚΝΕ διακίνησαν πλατιά την ανακοίνωση, συνομίλησαν με εκατοντάδες νέους για τη θέση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

kne-thiseio-1

Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιήθηκαν και σε διάφορες γειτονιές, όπως στο Περιστέρι και την Πετρούπολη.

Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων της ΚΝΕ προχώρησαν σε εξορμήσεις με την ανακοίνωση της ΚΝΕ στο κέντρο της πόλης το πρωί του Σαββάτου. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τουρνουά Beach Volley στο Πέραμα με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών, φοιτητών, νέων εργαζομένων.

ioannina-kne-hmera-kata-twn-narkwtikwn-5

Εξορμήσεις πραγματοποίησαν και η Περιφεριακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πατρών και η Τομεακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ. Οι Οργανώσεις προχώρησαν και στην ανάρτηση πανό στο κέντρο της πόλης.

patra-hmera-kata-twn-narkwtikwn-kne-3

Πολύμορφες δράσεις και εκδηλώσεις οργανώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μέσα από συσκέψεις, εκδηλώσεις συζητήσεις, άλλες πολύμορφες πρωτοβουλίες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ συνεχίζουν τις επόμενες μέρες την παρέμβασή τους με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών με σκοπό να φτάσει σε χιλιάδες νέους και νέες το μήνυμα "Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις την φυγή - Τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή".